Nederlands MediaNetwerk

Radio 538 en Radio 10 Gold eerste radiostations in Nederland met iPad app

Na alle smartphones, zijn de populaire Radio 538 en Radio 10 Gold applicaties nu ook verkrijgbaar op de iPad! Gebruikers van de gewilde Apple gadget kunnen nu overal de leukste radiostations van Nederland beluisteren. Radio 538 en Radio 10 Gold lopen hierin voorop en zijn de eerste radiostations in Nederland met een iPad app.

De apps hebben een handig carrouselmenu, waarbij de luisteraar kan kiezen tussen verschillende stations. Voor de Radio 538 app zijn dat Radio 538, 538Juize, 538 Dance Department, 538 Hitzone, 538 Non-stop 40, 538 Party, 53L8, RTL Lounge en VI Radio. Voor Radio 10 Gold zijn dat Radio 10 Gold, Top 4000, Disco Classics, JFK, Power FM, Classic Rock, 60’s & 70’s, 80’s en 90’s. Daarnaast hebben de apps meer mogelijkheden zoals koppelingen met de websites van de programma’s.

De Radio 538 en Radio 10 Gold applicaties zijn beschikbaar voor iedereen met een iPhone, iPad, BlackberrySamsung, Nokia en alle toestellen met een Android besturingssysteem zoals LG en HTC. De apps zijn eenvoudig te downloaden en te installeren.

www.radio538.nl/mobiel

www.radio538.nl  

 

Weergaven: 172

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden