Nederlands MediaNetwerk

Ronald Velten (Marketing, Communications & Citizenship Leader, IBM Benelux) is benoemd tot juryvoorzitter van de Esprix 2011. Hij neemt deze rol over van Arthur Kuiters (International Business Development Manager Global instant, Sara Lee).

De jury van de Esprix, vakprijs voor de beste marketingcommunicatie campagnes, wordt elk jaar zo evenwichtig als mogelijk samengesteld. Elf vakjury’s en één eindjury zijn benoemd. De eindjury wordt geleid door de juryvoorzitter. Vertrekkend juryvoorzitter Arthur Kuiters richt zich binnen Sara Lee meer en meer  op de internationale markt, reden om de voorzittershamer over te dragen aan Ronald Velten. 

De komende maanden zal Velten de 85 koppen tellende Esprixjury aansturen.  “Met een stevige bezetting van de vakjury’s  en een gedegen selectieproces borgen we dat we de juiste keuzes maken. De lat ligt hoog. Ik reken erop dat het aantal inzendingen opnieuw zal toenemen en dat we een mooie groep winnaars van de Esprix 2011 kunnen presenteren”, aldus Ronald Velten

Peter Paul Blommers, Esprix bestuursvoorzitter kijkt uit naar de samenwerking. “Met Ronald Velten halen we een doortastende man van het juiste kaliber in huis. Hij heeft een heldere visie op het marketingcommunicatie vak. En heeft zijn sporen ruimschoots verdiend, zo is hij onder meer IT Marketeer of the Year geweest.”

Opdrachtgevers en bureaus kunnen campagnes insturen tot en met 18 februari 2011. De uitreiking vindt plaats op 8 juni 2011. 

De Esprix is de vakprijs voor de meest succesvolle marketingcommunicatie campagnes, waarbij gedragsbeïnvloeding centraal staat. Het is dé professionele erkenning voor de beste prestatie van opdrachtgevers met bureaus. 

www.esprix.nl  
 




Weergaven: 63

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden