Nederlands MediaNetwerk

RTL Nederland en IEX hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten waarbij alle RTL Z video’s direct na uitzending online beschikbaar zijn op IEX.nl, beursonline.nl, debeurs.nl en eurobench.nl. De samenwerking ontsluit de kwalitatieve videocontent van het multimediale nieuwsplatform RTL Z voor de special interest doelgroep beleggers en financieel geïnteresseerden van het IEX-netwerk.

RTL Z brengt op werkdagen tussen 09.00 en 18.00 ieder uur live, algemeen en financieel-economisch (wereld)nieuws. Op het online platform rtlz.nl kunnen bezoekers naast het terugkijken van de TV-uitzendingen terecht voor o.a. real time nieuwsheadlines en beurskoersen, exclusieve interviews met kopstukken uit het bedrijfsleven en unieke livestreams. Daarnaast organiseert RTL Z regelmatig events die interessant zijn voor het zakenleven, zoals de Nyenrode & RTL Z Masterclasses.

Arno Otto, Managing Director RTL Digital Media: “Met RTL Z hebben we een uniek en hoog bereik in de business to business doelgroep die we weten te boeien met kwalitatieve financieel-economische videocontent. Door onze krachten te bundelen met het IEX-netwerk, maken we onze content beschikbaar voor een nog bredere groep financieel geïnteresseerden en beleggers. Wij zijn dan ook zeer blij met deze samenwerking.”

Peter van Sommeren, CEO IEX: “IEX.nl is als Nederlands best bezochte financiële website een uitstekend platform voor iedereen die gebaat is bij en geïnteresseerd is in onafhankelijke financiële informatie. Door deze samenwerking met RTL Z breiden we het aanbod op de website verder uit, zodat we onze bezoekers nog breder en up-to-date van het belangrijkste en laatste financiële nieuws kunnen voorzien door middel van videocontent.”

www.rtlz.nl
www.IEX.nl
www.rtl.nl
www.freemediagroup.nl

Weergaven: 62

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden