Nederlands MediaNetwerk

RTL Nederland en Vodafone Nederland maken vandaag bekend dat zij een meerjarige strategische samenwerking zijn aangegaan. Het eerste product dat binnen deze samenwerking is ontwikkeld, is gericht op een vrouwelijke doelgroep en wordt begin februari 2011 gelanceerd op de Nederlandse mobiele telefoniemarkt. Het afgelopen jaar hebben beide bedrijven intensief gewerkt aan het verzamelen van consumenteninzichten voor de totstandkoming van dit nieuwe merk. Vodafone neemt ondermeer de productpropositie en de distributie voor zijn rekening. RTL is onder andere verantwoordelijk voor het ontwikkelen van content en voor de promotie.

CEO Vodafone Nederland, Jens Schulte-Bockum over de overeenkomst: "Ik ben heel blij met de samenwerking met een sterke mediapartij als RTL. RTL weet als geen ander hoe je beeld en geluid via verschillende media als radio, TV en internet zo gericht mogelijk kunt aanbieden aan je doelgroep. De mobiel wint aan kracht in het dagelijkse leven van mensen en wordt steeds meer een aanvulling op het televisiescherm en de pc. Dat maakt het voor beide partijen een interessante markt. Met deze samenwerking zijn we in staat de content van RTL nog beter aan te bieden en kunnen we specifieke doelgroepen benaderen met gerichte proposities."

Bert Habets, CEO RTL Nederland, zegt: “RTL groeit hard als allround mediabedrijf en we zoeken steeds naar nieuwe mogelijkheden om onze activiteiten succesvol uit te breiden. De mobiele telefoniemarkt is daar een uitstekend voorbeeld van. Met dit nieuwe merk maken we vooral gebruik van ons rijke aanbod van bewegend beeld en onze kennis van de vrouwelijke doelgroep. Wij zijn heel blij dat een partner van het kaliber Vodafone met ons de uitdaging aangaat om een nieuw mobiel telefoniemerk in de markt te zetten. Door onze kennis en expertise te bundelen met Vodafone claimt ons bedrijf nu ook zijn plek op de Nederlandse mobiele telefoniemarkt.”

www.vodafone.nl  

www.rtl.nl

 

Weergaven: 40

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden