Nederlands MediaNetwerk

RTL Z start op 2 mei met een nieuw ochtendprogramma, RTL Z Voorbeurs. Hierin wordt de kijker kort, maar altijd terzake kundig, voorbereidt op de beursdag die komen gaat. Dit aan de hand van vijf nieuwsitems die de kijker móet weten. RTL Z Voorbeurs is er elke werkdag om 08.30 uur. 

RTL Z Voorbeurs biedt een overzicht van de belangrijkste onderwerpen van de komende dag en de afgelopen avond en nacht. Vijf nieuwtjes die de financieel geïnteresseerde kijker niet mag missen. De Aziatische beurzen, de olie- of goudprijs, de stand van de euro of de kwartaalcijfers van een beursgenoteerde onderneming – het kan allemaal aan bod komen in RTL Z Voorbeurs. Kenmerk is de urgentie: het gaat altijd om nieuws dat de (beleggende) kijker móet weten voordat de Amsterdamse beursdag begint. 

Vanuit een nieuwe studio op de Hilversumse nieuwsredactie schakelt de presentator van dienst met de eigen beurscommentatoren, met deskundigen van diverse banken en vermogensbeheerders en soms met een verslaggever ter plekke. 

Ook nieuw vanaf 2 mei op RTL Z is de live uitzending van de opening van Wall Street. Elke werkdag om 15.30 uur, met aansluitend een korte voorbeschouwing op de Amerikaanse beursdag vanuit de studio in Hilversum.

RTL Z Voorbeurs, vanaf 2 mei, elke werkdag om 08.30 uur. 

www.rtlz.nl 

Weergaven: 94

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden