Nederlands MediaNetwerk

Sanoma biedt als eerste mediabedrijf abonnementen op iPad magazines

Apple is gestart met de verkoop van tijdschriftenabonnementen voor de iPad in de iTunes store. Sanoma is het eerste mediabedrijf in de Benelux dat hieraan meedoet.

Sanoma verkoopt vanaf nu de iPad magazines van Viva en AutoWeek ook in de vorm van een abonnement. Eric Ariëns, Content Publishing Director bij Sanoma: “Publishing op tablets en mobiel heeft onze volle aandacht en met partners als Apple zijn we op zoek naar verschillende distributiemodellen om de tabletmagazines aan te kunnen bieden.”

Met de iPadabonnementen speelt Sanoma ook in op de behoefte van de consument. Sanoma biedt verschillende abonnementsvormen aan. Maand, kwartaal, halfjaar. AutoWeek kent drie verschillende abonnementsvormen en Viva twee. De abonnementen in de iTunes store kosten, net als bij printabonnementen, minder dan de losse nummers.

Onlangs behaalde de Viva iPad app een nummer 3 positie in de lijst van beste media-apps wereldwijd. Het Amerikaans media-onderzoeksbedrijf McPheters & Company stelde de lijst samen en bekeek meer dan 1000 iPad apps van kranten en tijdschriften in meer dan 40 landen. De AutoWeek iPad app won afgelopen januari de Mobile & Marketing Award.

www.sanoma-uitgevers.nl

 

 

Weergaven: 46

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden