Nederlands MediaNetwerk

Sanoma Digital: Beste restaurants van Lekker nu ook als app

Is hier een toprestaurant in de buurt? Kijk op je telefoon en je weet het. Want vanaf vandaag is restaurantgids Lekker er ook als app voor de iPhone. Met veel handige zoekfuncties.

In één oogopslag zien wie er aan de top staan en welke 500 restaurants de beste van Nederland zijn? Dat kan heel makkelijk met de zeer toegankelijke zoekfuncties en navigatie van de Lekker app. Er kan eenvoudig gezocht worden op bijvoorbeeld plaats, keuken of restaurantnaam. De applicatie is voorzien van inspirerende foto’s, uitspraken van de 20 beste chefs, hun biografieën, reasons to visit en natuurlijk de 500 recensies. Waar je ook bent, je hebt de beste 500 restaurants altijd op zak.

De onafhankelijke Lekker-rapporteurs hebben het hele jaar geproefd en getest om de lijst van 500 beste restaurants van Nederland samen te stellen. Het was een bewogen jaar met veel nieuwe namen en verschuivingen. Het volledige juryrapport vind je terug in het prachtige tijdschrift Lekker (prijs € 9,95) en nu dus ook via de nieuwe app op je iPhone (prijs € 4,99).

Beleef de gastronomische top van Nederland altijd en overal in de palm van je hand. Laat je leiden door mooie uitspraken, prachtige foto’s en geniet van wat de culinaire top van Nederland te bieden heeft. Wil je meer weten over de Lekker iPhone app? Download de app via iTunes of ga naar lekker.nl/app en bekijk de mogelijkheden.

Het afgelopen jaar bezochten 70 professionele rapporteurs ruim 700 verschillende restaurants in Nederland. Alle restaurants werden minstens één keer bezocht; restaurants in de Top-100 konden rekenen op minimaal twee bezoeken en in de Top-10 liep het aantal bezoeken op tot 6 keer per restaurant. Dat is veel, maar het is de enige manier om tot een goed gefundeerd en betrouwbaar oordeel te komen.

Lekker is dé restaurantgids van Nederland. Naast een kritisch en onafhankelijk oordeel bevat Lekker praktische informatie zoals adresgegevens, keukensoort, openingstijden, prijsindicaties en aantal beschikbare plaatsen. Lezers kunnen Lekker gebruiken om zich een beeld van de beste restaurants van Nederland te vormen en om daar te reserveren. Met een oplage van 130.000 is lekker de best verkochte restaurantgids. Lekker wordt bovendien vele malen geraadpleegd door ruim 450.000 restaurantbezoekers.

www.lekker.nl

www.sanomadigital.nl

Weergaven: 41

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden