Nederlands MediaNetwerk

Sanoma Media: Joris van Heukelom wordt partner bij MakerStreet

Vanaf juli gaat Joris van Heukelom opnieuw een pioniersrol vervullen. Hij wordt partner bij MakerStreet en gaat samen met Jim Stolze het Founder Institute uitrollen. 

Van Heukelom heeft de afgelopen 3,5 jaar bij Sanoma een pioniersrol vervuld. Hij is er in geslaagd om het voormalige ilse media te professionaliseren en dit uit te bouwen tot de kern van de marktleidende digitale tak van Sanoma Media.

Michiel Buitelaar, COO Digital Sanoma Media: “Van Heukelom heeft een belangrijke rol gespeeld in het groter en professioneler maken van Sanoma's digitale netwerk. Hij heeft commercie en content weten samen te voegen. Zowel zakelijk als persoonlijk vind ik het jammer dat Van Heukelom vertrekt. Ik begrijp echter zijn drijfveren goed en waardeer dat hij zijn pioniersgeest de ruimte geeft. Ook ben ik blij dat we al aan het concretiseren zijn hoe we verder gaan samenwerken." 

Joris van Heukelom, Director Digital Publishing Sanoma Media: “In mijn volledige carrière heb ik tot nu toe maar op één plek lang en zeer graag gezeten, dat was bij MTV. Binnenkort zijn dat er twee. Eind 2007 heb ik kennis gemaakt met Sanoma en anno 2011 staat er een stabiel, krachtig en uiterst professioneel bouwwerk. De digitale tak van Sanoma Media met alleen maar geweldige mensen. Ik ben zeer dankbaar dat ik hier aan heb kunnen meebouwen.”

Samen met Jim Stolze rolt Joris van Heukelom vanaf juli het Founder Institute in Nederland uit. Dit instituut, ondersteund door Sanoma Media, helpt innovatieve mensen concrete stappen te zetten richting een start-up. Daarnaast wordt van Heukelom partner bij MakerStreet, een Amsterdams bedrijf dat digitale mediagerelateerde producten en diensten creëert en bouwt.

www.sanomamedia.nl

Weergaven: 193

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden