Nederlands MediaNetwerk

Sanoma Media: Margriet verschijnt deze week met zon- en regenkant

Margriet komt deze week in twee delen en met twee covers: een zon- en een regenkant. De komende weken zit er bij het blad steeds iets extra’s. Over twee weken start - met Onno Hoes en Albert Verlinde - een zomerserie over bijzondere stellen.

Na de succesvolle Nick & Simon-Margriet komt Margriet ook deze week met iets bijzonders: een Margriet met twee covers. De ene kant een zoncover, als je Margriet omdraait krijg je een regencover. Hoofdredacteur Leontine van den Bos: “Niets zo onvoorspelbaar als de Nederlandse zomer. Zo schijnt de zon, zo regent het. Daarom een Margriet met een regen- en een zonkant.”

In de zonkant beschrijven bekende schrijvers, onder wie Herman Koch en Jessica Durlacher, hun mooiste zomerherinnering. En: waarom hebben wij Nederlanders het toch altijd over het weer? In de regenkant de mooiste regenfoto’s van fotografen, tips om je feest niet in het water te laten vallen ook al regent het én: de kracht van het omdenken.

De komende weken komt Margriet steeds met iets extra's. Een vakantiekookwaaier, vakantiewoordenboekje, terrassenboek, ansichtkaarten, saladeslinger, vakantiepocket én gespreksstarters. Bovendien begint in Margriet 27 een nieuwe zomerserie: succesvolle stellen. Onno Hoes en Albert Verlinde bijten het spits af.
 
De regen- en zon-Margriet ligt vanaf 24 juni in de winkel. 
 
www.sanomamedia.nl

Weergaven: 280

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden