Nederlands MediaNetwerk

Uit cijfers van het CBS is gebleken dat ruim de helft van de volwassenen in Nederland te zwaar is. Reden genoeg voor SBS 6 om begin 2011 in samenwerking met Dokter Frank de strijd aan te gaan tegen de ongezonde levensstijl en het overgewicht van veel Nederlanders. De Afvallers XXL: de start wordt gepresenteerd door Marlayne Sahupala en is op 5 januari om 20.30 uur te zien bij SBS 6.

SBS 6 is bijzonder trots op de unieke samenwerking met dokter Frank van Berkum: de afvalexpert van Nederland die met zijn eiwitdieet al heel veel mensen van hun overgewicht heeft afgeholpen. Dr. Frank zal zijn kennis over voeding en gezondheid delen met de kijkers.

In deze eerste aflevering worden 72 mensen voorgesteld die nodig moeten afslanken. Hun huidige gewicht wordt gemeten en het streefgewicht wordt meteen bepaald. Het team van Dokter Frank -bestaande uit tientallen specialisten, diëtistes, bewegingsexperts en mentale begeleiders die over het hele land verspreid zijn- gaat met de kandidaten aan de slag. Later dit voorjaar is te zien hoe het de deelnemers vergaat.

Ook de mensen thuis kunnen hun goede voornemens voor 2011 waarmaken met behulp van het uitgebreide online platform dat bij het programma hoort en waar gratis tips, adviezen en recepten te vinden zijn. Alles om een verantwoorde levenswijze te bevorderen. Vanaf 5 januari kunnen mensen zich inschrijven om online af te vallen met de hulp van dokter Frank.

www.sbs6.nl/deafvallersxxl

Weergaven: 90

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden