Nederlands MediaNetwerk

SBS 6 bedient haar trouwe seriekijkers ook gedurende de zomer. De zender brengt vanaf eind juli het nieuwste seizoen van House en komt elke week met maar liefst twee gloednieuwe afleveringen achter elkaar. House is wereldwijd zeer succesvol en SBS 6 heeft als enige Nederlandse televisiezender de rechten om het nieuwste seizoen uit te zenden.

In seizoen 7 komt er eindelijk duidelijkheid over de kus van House en Cuddy waar het vorige seizoen mee afsloot. Nieuwe, dubbele afleveringen van House zijn vanaf 28 juli om 20.30 uur te zien bij SBS 6.

House draait om de eigenzinnige arts Gregory House, die gespeeld wordt door de acteur Hugh Laurie. Hij is erg op zichzelf en zou het liefst alle contact met zijn patiënten vermijden. Desondanks staat hij hoog in aanzien vanwege zijn feilloze instinct. Dit en zijn voorliefde voor medische puzzels maken van hem de laatste hoop voor onbehandelbare patiënten met ongewone en mysterieuze ziektes. Zowel de serie in het algemeen als Laurie met zijn rol als dr. House wonnen meerdere prijzen, waaronder een aantal prestigieuze Emmy Awards en Golden Globes.

Seizoen 6 sloot af met de langverwachte kus tussen House en zijn collega Cuddy. De fans zullen zich er niet over verbazen en in seizoen 7 is het dan ook geen geheim meer: House en Cuddy verklaren elkaar de liefde. Maar hoe ontwikkelt deze romance zich en hoe gaan zij op de werkvloer om met hun verliefdheid?

 

www.sbs6.nl/house

 

Weergaven: 109

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden