Nederlands MediaNetwerk

Starteenwinkel.nl maakt starten van webwinkels eenvoudig en betaalbaar

Voor veel ondernemers is het commercieel gezien zeer interessant hun producten niet alleen in een fysieke, maar ook in een webwinkel aan te bieden.

Starteenwinkel.nl biedt een zeer gebruikersvriendelijke oplossing en maakt hiermee het starten van een webwinkel eenvoudig realiseerbaar in slechts drie simpele stappen. En dat tegen verrassend lage kosten.

Starteenwinkel.nl biedt een laagdrempelige mogelijkheid voor het starten van een zeer complete en professionele webwinkel. Door de ruime keuze uit verschillende vormgevingtemplates, indelingen, kleuren en headers kunnen ondernemers hun webwinkel een eigen unieke uitstraling geven.

Afhankelijk van het aantal producten dat in de webwinkel getoond wordt, kan gekozen worden uit de pakketten M, L en XL voor respectievelijk €4,-, €24,- en €44,- per maand. Voor een kleine meerprijs van €5,- per maand worden alle gangbare elektronische betaalmogelijkheden toegevoegd aan de webwinkelkassa, zoals iDEAL en creditcard. De webwinkels van Starteenwinkel.nl zijn bovendien zoekmachinevriendelijk en eenvoudig te koppelen aan sociale media, zoals

Om het gemak van het starten van een eigen webwinkel zelf te ervaren biedt Starteenwinkel.nl iedere nieuwe klant een gratis proefperiode van 30 dagen.

Starteenwinkel.nl is een initiatief van incubator Forventures en technisch ontwikkeld door www.rb2.nl. rb2 ontwikkelt voor haar opdrachtgevers maatwerk in internetoplossingen.

www.starteenwinkel.nl
www.rb2.nl

Weergaven: 47

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden