Nederlands MediaNetwerk

Telegraaf Media Nederland lanceert twee financiële magazines op iPad

Telegraaf Media Nederland lanceert vandaag twee financiële applicaties voor de iPad: De Aandelengids, gericht op  beleggers en OverUwGeld, over persoonlijke financiën. De iPad Magazines werden vanochtend gelanceerd tijdens Mobile Convention Amsterdam in de Beurs van Berlage door Frank Volmer, directeur Innovatie van Telegraaf Media Nederland. De rich media magazines waren eerder al gelanceerd als online magazines op internet en zijn vanaf vandaag ook als apps beschikbaar.

De Aandelengids brengt onafhankelijke aandelenanalyses die beleggers helpen betere beleggingsbeslissingen te nemen. In de gids staan zes sectoren centraal. Uit iedere sector worden vijf aandelen uitgelicht. De Aandelengids is een samenwerking tussen DFT.nl, de website van De Financiële Telegraaf, en Morningstar, leverancier van onafhankelijk beleggingsonderzoek in Europa.

Het magazine OverUwGeld informeert consumenten over ontwikkelingen op het gebied van personal finance die de portemonnee van de lezer raken. Iedere drie maanden verschijnt het magazine met elke keer een ander hoofdthema. OverUwGeld is een samenwerking tussen OverGeld.nl, het personal finance platform van De Telegraaf, en het online huishoudboekje CashFlow.nl.

Patrick Loppé, Channel Manager Mobiel bij Telegraaf Media Nederland: “De apps bieden need-to-know financiële content die helemaal afgestemd is op het gebruik van de iPad. Zo kan men eenvoudig door de magazines navigeren en bevatten ze interactieve grafieken en videotips. Voor adverteerders bieden de magazines vernieuwende rich media advertentiemogelijkheden.”

Downloaden van de gratis applicaties is vanaf nu mogelijk in de App Store van Apple.

www.DFT.nl

www.OverGeld.nl

www.CashFlow.nl

www.telegraafmedia.nl

Weergaven: 45

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden