Nederlands MediaNetwerk

Trendpresentatie IGC Amsterdam verplaatst naar grote zaal door grote belangstelling

Door grote belangstelling is de trendpresentatie van Klaus van den Berg op 8 april a.s. in de Koninklijke Industrieele Groote Club in Amsterdam verplaatst van de bibliotheek (max. 65 gasten) naar de grote zaal (max. 120 gasten). De noodzaak tot een wachtlijst voor belangstellenden is zodoende opgeheven. U kunt zich weer aanmelden als gast voor deze bijzondere avond over de nieuwste trends.

U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de bijzondere bijeenkomst De Wereld van Morgen; Zonder trends geen perspectief op de exclusieve Koninklijke Industrieele Groote Club op de Dam in Amsterdam op dinsdag 8 april vanaf 18 uur. De lezing en de discussie met het publiek zal in het Nederlands zijn. De visuele trend presentatie is Engels ondertiteld.

Laat u inspireren en kom op 8 april! Wij zetten de creatieve gesprekken door tijdens het diner. Deelname aan het diner is optioneel. Dresscode is ‘tenue de ville’ (nette kleding / geen jeans – jasje dasje voor mannen). Het aantal zitplaatsen is beperkt. Wij horen graag of u een plekje wilt reserveren voor de borrel en lezing en of u blijft dineren. Graag aanmelden bij carina@carinapersonalstyling.nl.

Programma:

18.00 – 19.00 uur Borrel


19.00 – 20.00 uur Lezing en visuele trendpresentatie

20.15 – 22.00 uur Diner, 2-gangen ad. € 36,50. U kunt ter plekke pinnen (contant betalen is niet mogelijk)

Voor het eten kun u zich kosteloos tot 48 uur van te voren afmelden. Bij afmelding binnen 48 uur betaalt u het volledige bedrag.

Klaus van den Berg is marktonderzoeker en werkt voor bedrijven, overheden, NGO’s en goede doelen in binnen- en buitenland. Hij heeft over trends gepubliceerd voor magazines zoals Avenue, Blvd, DutcH en L’Officiel Hommes NL.

Weergaven: 110

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden