Nederlands MediaNetwerk

Problemen met je schoonmoeder. Eerste hulp bij romantische dates. Anticonceptiestress. Vanaf nu hoef je niets meer van het Viva Forum te missen dankzij de Viva Forum app. Deze iPhone app is vanaf vandaag gratis te downloaden in de App Store.

Viva.nl was al mobiel te bereiken met een mobiele site. Door nu ook – als eerste vrouwenforum in Nederland – een iPhone app te lanceren is het Viva Forum voor iPhone bezitters nog makkelijker en overzichtelijker in gebruik.

Omdat op het Viva Forum zaken worden besproken die door de gebruikers zelfs niet met een goede vriendin worden gedeeld is de app voorzien van een codeslot. Dit slot zorgt ervoor dat je, wanneer je de app opent, eerst een code moet invoeren. Hierdoor kun je ingelogd blijven en hoef je je geen zorgen te maken als je je iPhone even uit handen geeft.

Met de nieuwe app is het ook mogelijk vanaf je telefoon topics aan te maken. Ook kun je andere berichten quoten en het profiel van andere forummers bekijken. Je gevoel kun je laten spreken door gebruik te maken van een van de vele emoticons.

Het Viva Forum wordt intensief gebruikt, jaarlijks verschijnen er 20 miljoen posts op Viva.nl. Met de nieuwe iPhone-app heb je het forum altijd bij de hand en hoef je niets te missen. Of je nou een fanatieke forummer bent, alleen meeleest of net komt kijken.

http://itunes.apple.com/nl/app/viva-forum/id431608570?mt=8

www.viva.nl

www.sanomamedia.nl 

Weergaven: 89

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden