Nederlands MediaNetwerk

Tijdens de feestelijke VMC nieuwjaarsbijeenkomst in de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam stond het talent van netwerk VMC (Vrouwen in Marketing & Communicatie) in de spotlights. Talent uit eigen gelederen gaf diverse workshops zoals de masterclasses over brand appeal en social media en de coachingsessie Haal het beste uit jezelf in 2011. Daarnaast introduceerde voorzitter Irenka van den Hout de VMC Talent Award: een prijs voor een veelbelovend of bewezen VMC talent op het gebied van marketing en/of communicatie. 

Irenka van den Hout is trots op de introductie van de VMC Talent Award: "VMC wil het beste uit haar leden naar voren halen, hen stimuleren zich te ontplooien. Met deze award willen we op een positieve wijze de aandacht vestigen op het talent onder onze leden en hen de erkenning bieden die ze verdienen. De award is een antwoord op de branchebreed levende zorg over de zichtbaarheid van vrouwelijk marketing- en communicatietalent. VMC-leden kunnen een medelid aanmelden waarna een vakjury zich buigt over de inzendingen. De eerste award wordt in september, tijdens ons jaarlijks Zomerevent, uitgereikt." De award bestaat uit een oorkonde en een mooi prijzenpakket. 

VMC is een informeel netwerk van circa 500 vrouwelijke marketing- en communicatieprofessionals. Sterke, stoere, ambitieuze, beetje gekke, sexy, feminiene, hoogopgeleide vrouwen. Een collectief van individuen uit verschillende werelden, die lid worden en blijven op persoonlijke titel, onafhankelijk van werkgever of levensfase. VMC biedt haar leden door middel van inspirerende bijeenkomsten en borrels de ruimte om zich actief te ontwikkelen, kwaliteiten door te geven of ideeën tegen andere vrouwen aan te houden. 

www.vmc.nl

Weergaven: 198

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden