Nederlands MediaNetwerk

NRC Handelsblad levert een iPad 2 aan nieuwe klanten die een 2-jarig abonnement op het dagblad afsluiten. De krant verklaart hiermee in te gaan op de vele verzoeken van geïnteresseerden. Nieuwe abonnees besparen met de actie minimaal 192 euro op de nieuwe iPad 2 van Apple.

De actie eind vorig jaar waarbij krantenlezers een abonnement met iPad op nrc.next konden afsluiten, veroorzaakte een ware run op de populaire gadget. “We kregen rond de Kerst op onze website een half miljoen unieke bezoekers die op zoek waren naar het iPad-abonnement met nrc.next”, vertelt NRC-uitgever Hans Nijenhuis.

“Nu krijgen we voortdurend vragen om een abonnement met de iPad 2.” Daarom komt NRC Handelsblad nu met de actie een iPad 2 bij 2 jaar NRC. Daarbij is de kwaliteitskrant voorbereid op hetzelfde succes als de actie eind vorig jaar, waarbij ruim dertienduizend nieuwe abonnees zijn verwelkomd.

Destijds sloegen klanten en bloggers direct aan het rekenen. Om hun het werk te besparen, heeft NRC alvast de rekensom gemaakt. Het abonnement op NRC Handelsblad met iPad 2 kost 39,95 euro per maand. Dat is in totaal 958,80 euro voor de twee jaar die het abonnement duurt. Twee keer een compleet jaarabonnement zonder iPad 2 kost 672 euro. De nieuwste versie van de tabletcomputer van Apple kost daarom voor de nieuwe abonnee 286,80 euro in plaats van 479 euro in de winkel. Een besparing van 192 euro!

Dit abonnement kent nog het voordeel van maandelijkse betaling. Ga je uit van wat NRC Handelsblad normaal gesproken kost bij een maandabonnement, dan is een nieuwe iPad 2 nog maar 190,80 euro in plaats van 479 euro in de winkel. Een voordeel van maar liefst 288 euro.

NRC Handelsblad, dat sinds vorige maand verschijnt op compact formaat, wordt bij dit abonnement zes dagen per week thuisbezorgd en is elke dag gratis te lezen op de iPad 2. 

De nieuwe iPad 2 is nog lichter, dunner en sneller. Ook op de iPad is NRC Handelsblad de scherpe kwaliteitskrant met diepgang en achtergronden.

nrc.nl/ipad2 

Weergaven: 72

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden