Nederlands MediaNetwerk

VrouwenThrillers.nl en Mijnbestseller.nl samen in spannende boeken

VrouwenThrillers.nl en Mijnbestseller.nl slaan de handen ineen om gezamenlijk kwalitatief hoogwaardige thrillers – met als voornaamste doelgroep vrouwen – uit te geven. VrouwenThrillers.nl begeleidt de schrijfsters tijdens het publiceren, promoten en verkopen, Mijnbestseller.nl stelt hiervoor haar unieke publicatieplatform beschikbaar en verzorgt het printen en de distributie.

“Wij zijn een spannende, nieuwe weg ingeslagen en – zoals het een goede thriller betaamt – weten we nog niet  waar die naar toe zal leiden”, vertelt Annette Hulscher, oprichter van VrouwenThrillers.nl en onder andere FreEbooks.nl, Bookaholics.nl en Magictales.nl. Annette: “Wij kregen al veel verzoeken van schrijfsters om hun boeken uit te geven, maar zagen op tegen alles wat er bij het traditionele uitgeven komt kijken. Het platform van Mijnbestseller.nl neemt al deze obstakels weg en is dé nieuwe wijze van het uitgeven van boeken”. Naast een geprinte versie, is standaard van ieder boek ook een e-boek te verkrijgen tegen een aantrekkelijke prijsstelling.

VrouwenThrillers.nl mikt op kwalitatief hoogwaardige thrillers, van bekende, maar ook onbekende schrijfsters. Schrijfsters worden redactioneel en promotioneel begeleid en kunnen hoge percentages aan royalties verwachten. “Goede schrijfsters zijn altijd welkom”, aldus Annette.

“Een nieuwe trend in het uitgeven van boeken is gezet”, stelt Peter Paul van Bekkum, oprichter van Mijnbestseller.nl, “Bij Mijnbestseller.nl zijn wij thrilled over deze kersverse samenwerking, wij zijn beiden vernieuwers in de boekenwereld en juist dat gaf vanaf de eerste ontmoeting het goede gevoel om samen te gaan werken”. Peter Paul: “We bundelen in deze samenwerking optimaal onze krachten, VrouwenThrillers.nl met haar snel groeiend bereik en passie voor thrillers, Mijnbestseller.nl met haar online publicatieplatform dat schrijvers in staat stelt boeken kosteloos te publiceren, promoten en te verkopen”.

Twee boeken zijn inmiddels onder de VrouwenThrillers.nl/Mijnbestseller.nl vlag gepubliceerd: “Quillerz”, een verzameling korte, spannende verhalen en “Ingocnito” van Melissa Bielsma-Schaaij. Beide boeken zijn te koop bij VrouwenThrillers.nl en Mijnbestseller.nl. Op korte termijn is verkoop via alle (online) boekhandels mogelijk. “We bieden alle verkoopkanalen aan, ook de traditionele, maar mikken vooral op de kracht van online in het algemeen en social media in het bijzonder, daar zijn we sterk in”, aldus Peter Paul.

VrouwenThrillers.nl is een snel groeiende site die zich compleet richt op thrillers die (vooral) een vrouwelijk publiek aanspreken. Alle boeken van topauteurs in dit genre, uit binnen- en buitenland, worden gerecenseerd en daarnaast biedt de site allerhande overige informatie over thrillers. VrouwenThrillers biedt bekende en minder bekende schrijvers tevens een podium om korte spannende verhalen te delen met haar bezoekers. Sinds kort geeft zij ook spannende boeken uit, waarvoor VrouwenThrillers.nl op zoek is naar(top)talent dat klaar is voor de nieuwe wijze van publiceren

Mijnbestseller.nl, een nieuw online self publishing concept, stelt elke schrijver in staat zijn eigen boek te publiceren en te promoten. Het kan kosteloos en kan de auteur ongekend hoge royalties opleveren. Mijnbestseller.nl ondersteunt schrijvers bij het publiceren, promoten en verkopen van hun boeken. Gewerkt wordt via printing on demand, waardoor er geen sprake is van voorraad en het milieu wordt gespaard. Mijnbestseller.nl biedt tevens een select aantal partijen in Nederland de mogelijkheid om haar software als private label af te nemen, waarbij de partij beschikt over alle functionaliteit van Mijnbestseller.nl, maar dan in de opmaak en kleurstelling van de partij zelf.

 

www.vrouwenthrillers.nl

www.mijnbestseller.nl

Weergaven: 389

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden