Nederlands MediaNetwerk

Wagenplan opnieuw winnaar FD Gazellen Award 2010

Wagenplan, de leasemaatschappij van Centraal Beheer Achmea, is winnaar van de FD Gazellen Award 2010. De prijs werd vanavond in ontvangst genomen door directeur Wijnand Akkerman. De prijs heeft betrekking op de regio midden Nederland in de categorie groot zakelijk. Minder..Vorig jaar won WagenPlan ook al een Gouden Gazelle. De omzetgroei van de afgelopen drie jaar kwam uit op 34%.

Wat houdt de prijs in?
Het Financieele Dagblad heeft de Gazellen Awards ingesteld voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het belangrijkste criterium voor de Award is een ononderbroken omzetgroei van 20% of meer over een periode van drie jaar.

Met de FD Gazellen Awards wil Het Financieele Dagblad ondernemerschap stimuleren en de aandacht vestigen op bedrijven die in Nederland snel in omzet groeien. Daarnaast brengt Het Financieele Dagblad met het onderzoek het Nederlandse ondernemerschap in de verschillende provincies in kaart.

Wagenplan
Leasemaatschappij WagenPlan biedt duidelijke oplossingen voor wagenparkbeheer, leasing en mobiliteit. WagenPlan B.V. is een joint venture tussen Athlon Car Lease Nederland B.V. en Achmea Schadeverzekeringen N.V. Als dochter van de grootste autoverzekeraar van Nederland, bevindt onze leasemaatschappij zich in de unieke positie om de professionele dienstverlening van een grote aanbieder te combineren met de persoonlijke aandacht van een kleiner bedrijf. Wij bieden voor alle merken en typen, voor zowel personen- als bestelauto"s, alle denkbare vormen van leasing en mobiliteit. CO2- neutraal. Met leasemaatschappij WagenPlan bent u natuurlijk zeker op weg!

Weergaven: 89

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden