Nederlands MediaNetwerk

Mini Tele Prompter voor iPhone, slaat dat aan in Nederland?

 

Volgens US topmarketeers wordt dit het helemaal: 

Eigen videopresentaties produceren met kleine goedkope HD-cameraatjes (zoals de FlipCam of Xacti). Via YouTube hyperlink of embedded op je website. Veel persoonlijker. Aantoonbaar betere respons en verkoopresultaten dan een zettekst met commerciele uiting. Voor een dergelijke presentatie techniek heb ik nu net binnen een prachtige low-budget ultra mini tele-prompter. Werkt uitstekend. Middels de iPromt plugin op een iPhone kun je daarmee nu iedere tekst oplezen via een doorlaatspiegel, vlak voor de lens van een mini HD camcorder. De kijker kijkt je dan dus recht in je ogen !
En dan nu de vraag: Is er ook hier in Nederland een markt voor? Is een cursus hierin gewenst? Ofwel zijn er alhier geinteresserde communicatie deskundigen, die in plaats van op schrift voortaan ook vóór de camera producten of diensten willen presenteren? Bellen mag ook: Jan van der Meer 06-54201967 uiteraard ook op LinkedIn (GlobalDVC)

 

Weergaven: 40

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

Jan
Helemaal eens, dit is de manier voor vele mensen om foutloos de teksten op te lezen. Daarnaast kijkt de persoon je op een natuurlijke wijze aan, ideaal voor presentaties. Sascha de Boer krijgt concurentie. Belangrijk ook voor de cameramensen. De interviews staan er direct en proffesioneel op.
Eindeloos voor webpresentaties.

mvg
Peter Kwanten, www.quantasie.nl

Antwoorden op discussie

RSS

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden