Nederlands MediaNetwerk

Adstudio.nl: online applicatie om zelf advertenties te maken

MediaMenu heeft een nieuwe online applicatie ontwikkeld voor het zelf vormgeven en plaatsen van advertenties in kranten (printproducten) of als online tekstadvertenties: Adstudio.nl. Adverteren in de krant wordt met deze applicatie eenvoudiger en goedkoper. In vijf stappen kan een adverteerder een titel selecteren, een advertentie kiezen en opmaken, controleren en afrekenen. Daarna wordt de advertentie doorgestuurd voor plaatsing in de gewenste uitgave. De applicatie is ook te gebruiken door de particuliere adverteerders.

Aan de introductieactie voor Adstudio.nl is een publiekscampagne gekoppeld. Krantenlezers worden gestimuleerd om te stemmen op de Mooiste advertentie, waarvan de voorbeelden de komende maanden te vinden zijn op een speciale overzichtspagina op adstudio.nl/adstudio/verkiezing/. Adverteerders die via Adstudio.nl vóór of op 31 december hun zelf ontworpen advertentie aanleveren voor één van de titels van NDC mediagroep, dingen automatisch mee naar de titel Mooiste advertentie. Zij maken kans op prijzen van 500 euro advertentietegoed en daarnaast 40% korting op het standaardtarief van de winnende advertentie.

Lesley de Vries, medeontwikkelaar van Adstudio: “De adverteerder kan zijn advertentie helemaal zelf vormgeven of opmaken aan de hand van een aantal sjablonen, waarbinnen verschillende variaties mogelijk zijn. Een eerder gemaakte advertentie hergebruiken kan natuurlijk ook. Je maakt zo snel en eenvoudig zelf een herkenbare advertentie in je eigen stijl zonder dat daar een vormgever aan te pas hoeft te komen. Ook het plaatsen van de advertentie en betalen doe je zelf digitaal en gaat dus gemakkelijk en snel. Op deze manier is adverteren in een krant of online beter bereikbaar voor de wat kleinere beurs.”

Adstudio.nl is onderdeel van MediaMenu. Mediamenu biedt verschillende applicaties waarmee adverteerders en particulieren zelf een advertentie kunnen vormgeven en aanleveren. De applicaties van MediaMenu (waaronder Adstudio.nl) worden op dit moment gebruikt door o.a. NDC mediagroep, HDC Media, Wegener, De Persgroep, Mediagroep Limburg en de Telegraaf.

www.adstudio.nl
www.adstudio.nl/adstudio/verkiezing/
www.mediamenu.nl

Weergaven: 145

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden