Nederlands MediaNetwerk

Conrad Electronic Benelux is in London in de prijzen gevallen voor zijn klantgerichte wijze van ondernemen. Tijdens de Bazaarvoice Social Commerce Awards 2010 koos de jury er unaniem voor om Conrad de Customer Oxygen Award toe te kennen voor het beleid van de klant centraal stellen. Een uniek beleid waarbij de mening en feedback van klanten actief gebruikt wordt om andere klanten te helpen een weloverwogen keuze te maken en om het assortiment pro-actief in lijn te brengen met de wensen van de klant.

Social commerce is het strategisch inzetten van sociale interactie en feedback van gebruikers in het online verkoopproces om anderen te helpen bij de product- of dienstenkeuze, bijvoorbeeld door middel van beoordelingen. De Social Commerce Awards is een jaarlijks Europees evenement waar organisaties die actief social commerce inzetten, hun beleid en activiteiten laten onderzoeken en beoordelen door een vakjury. In 6 categorieën (waaronder Rookie of the Year, Campaign of the Year en Customer Oxygen) wordt vervolgens het bedrijf gekozen dat met zijn beleid en klantgericht handelen deze categorie het beste vertegenwoordigt.

Volgens het juryrapport: “Conrad is the best example of a brand using user-generated content in all facets of the business, including Customer Service, Merchandising, and more. This is an organisation that breathes Customer Oxygen for true customer-centric decision making.”

“We zeggen niet alleen wat we doen, maar doen vooral wat we zeggen”, aldus een trotse Frank de Groot (Managing Director). “De klant centraal stellen is zo’n belangrijk onderdeel van ons beleid dat we dit door de gehele organisatie verweven hebben. Elke afdeling en elk persoon draagt er zijn steentje aan bij. We voelen ons dan ook zeer vereerd dat onze inspanning door de jury bekroond is met deze Customer Oxygen Award.”

www.conrad.nl

Weergaven: 47

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden