Nederlands MediaNetwerk

Het vinden van een partner voor een serieuze relatie ging tot nu toe voor menig single gepaard met een lange zoektocht, de nodige afwijzingen en grote moeite met het herkennen van de juiste partner uit de talloze profielen op de vele datingsites.

De baanbrekende samenwerking in de datingmarkt tussen Relatieplanet - de grootste datingsite van Nederland en België - en Denise Janmaat - de meest ervaren datingcoach van Nederland - geeft de single vanaf vandaag een volledig nieuw perspectief met het innovatieve Datingcollege.nl.

Aanmelden en inschrijven op een datingsite lijkt zo simpel, maar dat is het niet voor iedereen. Want hoe omschrijf je duidelijk maar bondig wie je bent, hoe je eruit ziet en wat je zoekt in een ander. En op welke manier komt dat goed over bij degene waarnaar je op zoek bent. Lastig, want het is net als een sollicitatiebrief: het is de eerste indruk die goed moet zijn. Dan volgt het schrijven van een onweerstaanbaar contactverzoek en dat blijkt voor menig single een worsteling. Ook een succes maken van je date gaat niet zomaar vanzelf.

Om de single daarbij tot steun te zijn en hen sneller hun partner te laten vinden, heeft Relatieplanet daarom in samenwerking met Denise Janmaat van D-Date een compleet aanbod aan cursussen en trainingsmateriaal ontwikkeld. “Datingcoach Denise Janmaat is de oprichter van de eerste datingsite in Nederland en weet dus als geen ander wat er bij online daten komt kijken. Ze heeft al heel wat lezingen, presentaties en workshops over daten op haar naam staan en ontelbaar veel singles gecoacht en bij elkaar gebracht” vertelt Relatieplanet directeur Tjeerd Korenstra. “Het is dan ook niet voor niets dat we de handen in elkaar hebben geslagen voor Datingcollege. Ze weet exact de juiste snaar te raken en zo bieden we iets waar singles echt iets aan hebben in online datingland” vervolgt hij.

www.datingcollege.nl
www.relatieplanet.nl
www.d-date.nl

Weergaven: 71

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Reactie van Carine Damen op 8 Oktober 2010 op 9.14
Een prima initiatief. Alleen is het goedkoper en minder tijdrovend om een boek te lezen over effectief internetdaten. Probeer eens: Raak! Hoe je een internetdate scoort. Een vermakelijke maar vooral praktische handleiding om de juiste partner te vinden. Door mij geschreven. Nog verkrijgbaar bij Bol.com.

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden