Nederlands MediaNetwerk

Een kwartaal na de introductie van de tablets in Nederland laat marktleider Dixons weten een explosieve stijging te zien in de vraag naar dit gadget. De Apple iPad is in 90 winkels van Dixons verkrijgbaar en de elektronicaketen merkt dat de tablet het meest populaire elektronicagadget van dit moment is. Ook andere merken weten handig op die trend in te spelen.

“Mede als gevolg van alle publiciteit rondom de introductie van de tablet merken wij bij onze klanten een toenemende belangstelling voor dit product”, meldt Eddy Assies, directeur van Dixons. “Sterker nog, de markt van tablets explodeert. En voor de feestdagen verwachten we een nog grotere vraag. Een groot deel van onze leveranciers is hier dan ook mee bezig of heeft al een tablet in productie. Wat wij verder zien, is dat de tablets weliswaar een hoog gadgetgehalte hebben, maar geen vervanging zijn voor andere elektronica. Eerder een aanvulling. Wat bovendien opvalt, is dat consumenten tegelijk met een tablet ook veel bijbehorende accessoires aanschaffen, zoals bijvoorbeeld een sleeve.”

Samsung introduceert de Galaxy Tab, die vanaf november bij Dixons verkrijgbaar is. De elektronicaketen verwacht in de nabije toekomst ook nog de antwoorden van andere merken op de markt te kunnen brengen.

www.dixons.nl/ipad
www.dixons.nl/Galaxy-Tab

Weergaven: 47

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden