Nederlands MediaNetwerk

EEN Media heeft de Shopgids.nl iPhone app gelanceerd, een nieuwe applicatie die het mogelijk maakt om binnen jouw omgeving te zoeken naar winkels met artikelen of merken waar je naar op zoek bent. De applicatie onderscheidt zich van andere applicaties omdat niet alleen de desbetreffende winkels worden getoond binnen een straal van 500 meter tot 10 kilometer, maar je krijgt tevens kortingsbonnen te zien van de winkels die zijn aangesloten en op dat moment een speciale aanbieding hebben voor de gebruikers van de Shopgids.nl app.

Ben je op zoek naar de laatste jeans, zonnebril of lingerie? De Shopgids.nl applicatie zoekt in jouw omgeving naar de dichtstbijzijnde winkel. Met deze unieke Shopgids.nl iPhone app is het mogelijk een persoonlijke shopgids te maken op basis van de geselecteerde shoplocatie en shopcategorieën. Daarmee kun je alle shops die ook te vinden zijn binnen Shopgids.nl, met alle relevante informatie zoals adres, openingstijden en webadres, nu gemakkelijk raadplegen of bellen via de mobiele Shopgids.nl applicatie.

Naast het maken van een persoonlijke digitale shopgids, kun je ook winkels zoeken, een looproute naar de winkel maken en de belangrijkste informatie rondom een winkel raadplegen. Maar de Shopgids.nl applicatie biedt meer. Je krijgt tevens toegang tot het laatste shopnieuws van de Shopgids.nlredactie. Ook zal op korte termijn een bekende Nederlandse fashion styliste haar wekelijkse shop recensies en tips delen via de app. Daarmee ben je altijd op de hoogte van de leukste en nieuwste shops via je mobiel!

Op basis van de zoekactie krijg je niet alleen alle informatie rondom de shops, maar ook toegang tot de exclusieve kortingsbonnen van retailers. Momenteel bevat Shopgids.nl meer dan 7.000 retailers uit alle grote steden in Nederland, verdeeld over meer dan 50 shopcategorieën. Deze aantallen zullen de komende tijd flink worden uitgebreid en ook de applicatie zelf zal nog verder worden uitgebreid met extra functionaliteiten zoals een push alert wanneer nieuwe kortingen te vinden zijn en de mogelijkheid tot het plaatsen van reviews. Een aantal grote retailers heeft al interesse getoond en op korte termijn zullen de eerste fashion retailers als partner worden aangesloten binnen de applicatie.

"De ontwikkeling van mobiele applicaties zoals de Shopgids.nl app is een logische stap om de gebruiker van Shopgids.nl nog beter van dienst te zijn en de content vanaf de site ook via mobiel aan te kunnen bieden", aldus Georgios Petropoulos directeur van EEN Media. "Tevens bieden we onze bezoekers nu ook de mogelijkheid tot het verkrijgen van korting in hun favoriete winkels. We zijn in gesprek met een groot aantal retailers, om onze bezoekers een zo groot mogelijk en aantrekkelijk scala aan winkels te kunnen bieden", aldus Petropoulos.

"Shopgids.nl is de eerste Nederlandse applicatie waarmee mensen eenvoudig een digitale shopgids kunnen maken en winkels kunnen zoeken. Tevens krijgen shoppers (opt-in) toegang tot leuke kortingsbonnen. Voor retailers is dit een ideaal platform om zowel store traffic als conversie te verhogen", aldus Jorrit Kuipers, commercieel directeur van EEN Media. "Er zijn verschillende mogelijkheden voor retailketens en detaillisten om te adverteren dan wel zichtbaar te zijn binnen de app", aldus Kuipers. De sales voor de Shopgids.nl app is in handen van Femmefab, onderdeel van Adfab.

De Shopgids.nl iPhone app is ontwikkeld in samenwerking met Mobile Strategy en is gratis te downloaden via de iTunes store.

www.shopgids.nl
www.eenmedia.nl

Weergaven: 292

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden