Nederlands MediaNetwerk

Kink FM met luisteraars naar Exit-festival in Servië

Kink FM stuurt morgen een eigen Kink FM-bus naar het Exit-festival in Novi Sad, Servië. Samen met Kink FM-prijswinnaars en de andere passagiers reist ook Kink FM DJ Diederik van Zessen mee, die op Kink FM van 5 tot en met 11 juli verslag doet van het populaire muziekfestival van Europa waar elke jaar duizenden Nederlanders naar toe gaan.

Kink FM stuurt tien Kink FM-winnaars met de speciale Kink FM-bus naar het popfestival Exit dat wordt gehouden in een oud fort aan de rivier de Donau. Het festival begint voor alle passagiers al bij het opstappen in de Kink FM-bus in Utrecht waar de band Kensington een optreden geeft om de prijswinnaars alvast in de festivalstemming te brengen. Kensington is de festivalambassadeur van 2011 en geeft tijdens het Exit-festival ook een optreden.

Eenmaal aangekomen in Novi Sad geeft Diederik iedere dag een update van het festival: interviews met de Nederlandse bands die daar optreden, verslagen van optredens van internationale artiesten als Editors, Jamiroquai, Arcade Fire, Portishead, Go Back To The Zoo, Pulp en Kensington en natuurlijk sfeerverslagen van het festivalterrein en de camping. Van dinsdag 5 juli tot en met maandag 11 juli is deze update tussen 19.00 en 22.00 uur horen in New Music met Kink FM-DJ Henk Kanning. Ook op kinkfm.com komt een dagelijks verslag met foto’s te staan.

Kink FM-DJ Diederik van Zessen: “Toen ik vorig jaar op Exit was, wist ik niet wat ik meemaakte. De locatie, in een fort aan de Donau, is echt fantastisch. Daarnaast was ik onder de indruk van het verhaal achter het festival, dat ontstaan is als protest tegen de regering Milosovic. Eigenlijk wist ik toen al: hier moeten we met Kink FM naartoe. Dat ik dit jaar weer mag, om verslag te doen, vind ik geweldig. En ik neem nog een band mee ook!"

Deze zomer staat Kink FM helemaal in het teken van de Festivalzomer. Luisteraars kunnen bij de Messenger of Music kaarten winnen voor festivals die in heel Europa worden gehouden, de Kink FM-dj's geven updates van de festivals en natuurlijk worden de artiesten gedraaid die deze zomer op de festivals te horen zijn.

www.kinkfm.com/festivalzomer

 

Weergaven: 52

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden