Nederlands MediaNetwerk

Lost Boys Mobile lanceert Virgin Atlantic Flight Tracker app voor Symbian

Bezitters van een Nokia Mobiele telefoon kunnen vanaf nu gebruik maken van de Flight Tracker app van Virgin Atlantic. De Flight Tracker is een geavanceerde mobiele applicatie die gebruikers direct laat zien waar de vliegtuigen van Virgin Atlantic zich precies bevinden op een schaalbare aardbol.

De Virgin Atlantic Flight Tracker app maakt het mogelijk actuele vertrek- en aankomsttijden van Virgin Atlantic vliegtuigen te bekijken. Wanneer een gebruiker een vliegtuig aanklikt op het Nokia scherm, wordt er gedetailleerde informatie vrijgegeven over het desbetreffende vliegtuig.

Wil je meer weten over de luchthaven waar je vlucht zal beginnen? Dan kun je met het gemak van deze App in één oogopslag zien welke faciliteiten er zijn op de luchthaven van vertrek en aankomst. Daarnaast kun je via de App inchecken voor je vlucht en een melding krijgen wanneer een vliegtuig op de luchthaven landt. Tenslotte zijn er een aantal games, die zorgen voor zinnig tijdverdrijf tijdens het wachten op de luchthaven.

Eerder is deze mobiele applicatie gelanceerd voor de iPhone. De grootste uitdaging tijdens de ontwikkeling van de applicatie was het realiseren van een smooth User Experience voor het Symbian platform.

Dirk van den Bosch, CCO LBi Lost Boys: Lost Boys Mobile heeft de afgelopen maanden een hele snelle ontwikkeling doorgemaakt, zowel (technisch) inhoudelijk als organisatorisch. Naast onze Nederlandse klanten zien we nu ook internationale vraag toenemen. De Flight Tracker is daarvan een prachtig voorbeeld en is geen losse app op zich, maar sluit goed aan bij de digitale strategie van Virgin Atlantic.

De Virgin Atlantic Flight Tracker app voor Symbian is ontwikkeld door Lost Boys Mobile, onderdeel van LBi Lost Boys en Triple IT.

http://store.ovi.com/content/119533?clickSource=search#/content/119...

www.lbi.lostboys.nl

 

Weergaven: 102

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden