Nederlands MediaNetwerk

Full service internetbureau Mangrove zet weer een nieuwe stap op haar groeipad. Met ingang van 1 september 2010 neemt de Rotterdamse onderneming het internetbureau DLMA over. Mangrove is er van overtuigd samen stukken sterker te zijn. DLMA met haar focus op resultaatgerichte internetstrategieën en Mangrove als ijzersterke ontwikkelaar van creatieve websites, online campagnes en (mobiele) applicaties.

Ruben Kruit, een van de oprichters van DLMA, gaat aan de slag bij Mangrove als adviseur online strategies. De overige DLMA-collega’s worden binnen Mangrove ingezet. “Vanuit een toporganisatie als Mangrove kunnen we met onze kennis en know-how simpelweg meer klanten bedienen. Wij geloven in de strategie die zij hebben uitgestippeld en sluiten ons daar graag bij aan”.

Binnen de top 10 internetbureaus blijft Mangrove met 40 werknemers een middelgroot bureau, maar met deze uitbreiding heeft het bedrijf meer slagkracht dan ooit tevoren. Mangrove-partner Oscar van Veen: “In het verleden hebben we al een aantal keer nieuwe teams op succesvolle wijze geïntegreerd. Daarom is iedereen ook zo enthousiast over de nieuwe situatie. Mangrove is klaar voor verdere groei. We sluiten dan ook niet uit, dat we een overname als deze in de toekomst nog eens doen.”

In de Creative Cube aan de Delftsestraat in Rotterdam barst Mangrove uit haar voegen. De in het najaar geplande verhuizing van het bedrijf naar het Schieblock komt dan ook geen moment te laat. Van Veen: “Een nieuwe start zoals in het Schieblock, is ideaal. We krijgen letterlijk en figuurlijk de ruimte om verder te groeien.”

www.mangrove.nl

Weergaven: 59

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden