Nederlands MediaNetwerk

Om klanten optimaal te kunnen bedienen, lanceert Postcode.nl de Postcode.nl Online Validator. Dankzij de gemakkelijke interface kunnen klanten nu zelf eenvoudig bestanden valideren zonder tussenkomst van een Postcode.nl medewerker. Hierdoor wordt flink bespaard op (opstart) kosten en tijd, en is de Online Validator ook uitermate geschikt voor mediabedrijven die op regelmatige basis adressen moeten valideren voor hun eigen klanten.

Foutieve adressen: 60% van de Nederlandse bedrijven heeft er mee te maken. De kosten die hiermee gemoeid zijn lopen op tot 400 miljoen euro per jaar.

Werken met een vervuild adressenbestand heeft vergaande implicaties binnen een bedrijf: post-retour van facturen en pakketen omdat een adres niet bestaat. Maar ook het tegenovergestelde: dubbele adressen in het adressenbestand zorgen ervoor dat er extra kosten worden gemaakt. Een vervuild adressenbestand kan fraude in de hand werken - onder meer in de vorm van spookbestellingen. Fouten in adressenbestanden worden veroorzaakt bij invoer van de gegevens of ontstaan na verloop van tijd omdat bijvoorbeeld de postcode van een straatnaam veranderd.

In de toekomst zal de Online Validator worden uitgebreid met extra gegevens. Zo wordt het mogelijk om postcode gegevens aan te vullen met geografische gegevens. Denk hierbij aan coordinaten, of het uitrekenen van afstanden en reistijden tussen twee postcodes.

Postcode.nl is een website waar postcodes opgezocht kunnen worden door consumenten en bedrijven, daarnaast verkoopt Postcode.nl postcode gerelateerde producten zoals postcode databases en geografische databases.

validator.postcode.nl

Weergaven: 71

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden