Nederlands MediaNetwerk

Quadia Web TV gebruikt nieuwe interactieve videobanner voor campagne met Disney

Meer mogelijkheden met online video voor adverteerders en mediabureaus
Quadia Web TV lanceert nieuwe interactieve videobanner

Hilversum, 8 februari 2010 - Quadia Web TV - marktleider in interactieve online video - introduceert vandaag een nieuw online advertentie formaat in de vorm van een interactieve videobanner. De banner is gebaseerd op het Quadia online video platform (OVP) en zorgt voor de distributie van een of meerdere video's met call-to-action functies binnen bestaande ad server oplossingen. De nieuwe banner stelt adverteerders in staat om hun videocontent te distribueren naar hun doelgroep, zonder gebonden te zijn aan de beperkingen van de bestaande banner-technologie.


Steeds meer organisaties investeren in video's voor online gebruik. De distributie van deze content buiten het eigen domein is echter vaak niet goed mogelijk. Een enkele adverteerder heeft een sterk sociaal media netwerk dat de content verspreidt, maar in de meeste gevallen is men afhankelijk van het aantrekken van bezoekers naar de eigen website. Hiervoor wordt bijvoorbeeld een bannercampagne ingezet. De nieuwe interactieve videobanner maakt het mogelijk om alle vormen van bestaand videomateriaal op te nemen in bannercampagnes en dus naar de doelgroep te verspreiden. De bezoeker kan de content bekijken binnen de banner. Om conversie te realiseren bevat de videobanner diverse call-to-action functies waarmee de kijker zonder de banner te verlaten kan reageren op hetgeen hem/haar wordt aangeboden. Voor de rapportage van de resultaten kan gebruikt gemaakt worden van het betreffende ad server systeem of van het Quadia Media Manager platform.


"Deze nieuwe technologie biedt kansen voor zowel adverteerders als mediabureaus." zegt Nico Verspaget, algemeen directeur van Quadia. "Aan adverteerders wordt een extra kanaal geboden om videocontent te tonen aan haar doelgroepen. Mediabureaus helpen hun klanten om de ROI van hun investeringen in online video te verhogen. Bovendien is deze vorm van adverteren vriendelijker voor de bezoekers die nu in veel gevallen wordt geconfronteerd met pre-roll campagnes die een negatieve impact hebben op de kijkbeleving van de bezoeker."


In België heeft Quadia in opdracht van het agentschap Concentrate de interactieve videobanner ingezet voor een marketingcampagne van 'de Gazet van Antwerpen', 'het Belang van Limburg' en Disney.


Website Quadia Web TV.








Weergaven: 35

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden