Nederlands MediaNetwerk

Sanoma Digital: Gamer.nl, NU.nl en Dnews.de verslaan E3 live

Gamer.nl verzorgt liveblogs van de E3, de grootste gamebeurs ter wereld die plaatsvindt van 15-17 juni in Los Angeles. Tijdens de persconferenties van Sony, Microsoft en Nintendo doet Gamer.nl live verslag, zodat de gameliefhebber niets hoeft te missen van het nieuws dat door deze partijen naar buiten wordt gebracht. Dit jaar werkt Gamer.nl samen met NU.nl, Dnews.de en Facebook.

De persconferenties van Microsoft en Nintendo zijn zowel op Gamer.nl als op NU.nl live te volgen. "De belangstelling voor gaming wordt steeds groter, dus als grootste nieuwssite van Nederland besteden we daar uiteraard aandacht aan," zegt chef redactie Wieland van Dijk van NU.nl. "De samenwerking met Gamer.nl ligt dan voor de hand. Dankzij hun verslaggeving kunnen onze lezers de beurs straks op de voet volgen."

Tijdens de E3 zal er bovendien een redacteur van Dnews.de, de Duitse zustersite van NU.nl, aanwezig zijn op de redactie van Gamer.nl om het liveblog direct te vertalen naar het Duits. Ook onze oosterburen hoeven dus niets te missen van het E3-nieuws.

"Belangrijk bij een liveblog is dat mensen direct kunnen reageren op de gebeurtenissen. De liveblog van de Microsoft-persconferentie lokte vorig jaar een kleine 250 reacties uit op Gamer.nl", zegt Michel Musters, hoofdredacteur van Gamer.nl. "Om het reageren te vergemakkelijken wordt op NU.nl, Dnews.de en Gamer.nl een chatmodule van Facebook geïntegreerd." Facebook zal de liveblogs van Gamer.nl verder aanjagen met banners om nog meer geïnteresseerden te trekken.

twitter.com/gamernl
www.sanomadigital.nl

Weergaven: 22

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden