Nederlands MediaNetwerk

Youp van 't Hek en NRC Handelsblad maken magazine De Help

Op 1 december ligt het magazine De Help in de winkel. Dit magazine legt op vriendelijke, doch meedogenloze wijze de werkwijze van de helpdesks van grote bedrijven in Nederland bloot. Voor deze eenmalige uitgave is een redactie samengesteld die bestaat uit hoofdredacteur Youp van ’t Hek en enkele redacteuren van NRC Handelsblad.

Na een oproep in NRC Handelsblad verzamelde Van ’t Hek in één week tijd meer dan 6000 verhalen van klanten, die zich bedonderd, gekleineerd en gegijzeld voelen door de vaak stroperig werkende servicediensten van grote ondernemingen. Velen van hen zijn met evenzovele kluitjes in het riet gestuurd. De redactie maakt uit alle verhalen een ontluisterende selectie.

Verder verschijnen in De Help columns en cartoons van door Van ‘t Hek gevraagde collega’s. Ook gaat de hoofdredacteur proberen een persoonlijk interview te maken met de directeur van T-Mobile. Dat moet een openhartig gesprek worden tussen twee heren onder vier oren. De uitnodiging voor dat gesprek gaat nog dit weekend de deur uit.

In samenwerking met de redactie van NRC Handelsblad wordt er volgens Van ’t Hek in het magazine dieper ingegaan op “helpdesks in het algemeen en die van de telecomboeren in het bijzonder. En dat levert veel onthutsende info op”, belooft Van ’t Hek. Zijn actie heeft de afgelopen weken nogal wat losgemaakt. “Conclusie: men is het spuugzat.”

De Help verschijnt eenmalig en zal op 30 november feestelijk ten doop worden gehouden. Het magazine gaat ongeveer 5 euro kosten. De opbrengst gaat volledig naar een goed doel.

www.hekwerk.nl
www.nrc.nl

Weergaven: 52

Opmerking

Je moet lid zijn van Nederlands MediaNetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van Nederlands MediaNetwerk

Interviews

Nieuwsbrief


Nieuwsbrief


Meld je aan voor de nieuwsbrief! Iedere dinsdag het nieuwste media nieuws, de scherpste communicatie columns en de beste vacatures in jouw inbox

Naam:
Email addres:

 

Bestaande en nieuwe leden krijgen de nieuwsbrief automatisch toegestuurd (opt-out)


Klik hier voor de meest recente nieuwsbrief

 

 

Stuur ons uw persberichten!

Het Nederlands MediaNetwerk ontvangt graag uw - voor media- en communicatie professionals relevante - persberichten! Stuur ze naar

info@nederlandsmedianieuws.nl

Afzenders van persberichten ontvangen automatisch het wekelijkse online magazine Nederlands MediaNieuws

Columns


Badge

Bezig met laden...

© 2024   Gemaakt door Bas Vlugt.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden